Om oss

Vi är ett kontorshotell och företagscenter på första parkett i Gustavsbergs Hamn. Här sitter flera företag tillsammans i en kulturhistorisk fastighet som initialt byggdes som nytt huvudkontor för Gustavsbergs Porslinsfabrik 1898, men som genom åren även fungerat som tullstation, postkontor och väntsal för färjetrafik. Vi värnar om vår kulturhistoria och ser att Tornhuset är ett viktigt landmärke på orten.

Förutom vårt kontorshotell finns även Delselius konditori och Villeroy & Boch huvudkontor i fastigheten.  

Till och med sommaren 2020 drevs verksamheten av Malin Adéen i bolaget Tornhuset Office Center AB. När Malin gick vidare med andra företagsprojekt gick några av företagen som har sina kontor i lokalerna ihop och tog över verksamheten. Företagen som driver Tornhusets kontorshotell idag är: 

  • AB Business Control Gstvsb
  • Lov och Kontroll i Stockholm AB

Hos oss blir ditt företag en del i en gemenskap som ger energi och inspiration i en fantastisk skärgårdsmiljö. Vi erbjuder mobila och fasta arbetsplatser eller hela rum. I hyran ingår även mötes- och konferensrum, post, internet, städning, kaffe/te, skrivare och kopiering. 

Målsättningen för vår verksamhet i Tornhuset är att vara den naturliga mötesplatsen för företagare och organisationer i Värmdö. Oavsett om du driver eget företag eller är distansanställd så anpassar vi en lösning för dig. 

Välkommen in i gemenskapen!