Om oss

Tornhuset Office Center är ett kontorshotell och företagscenter som ligger i Gustavsbergs Hamn. Här sitter vi flera företag tillsammans enkelt och kostnadseffektivt i en stilfull kontorsmiljö. 

Hos oss blir ditt företag en del av en gemenskap som ger energi och inspiration i en fantastisk skärgårdsmiljö som andas livskvalité. Vi hjälper till med arbetsplatser, mötes- och konferensrum, post, internet, städning, skrivare och kopiering så att du kan fokusera på ditt företagande. 

Målsättningen för Tornhusets verksamhet är att vara den naturliga mötes-platsen för företagare och organisationer i Värmdö. 

Oavsett om du driver eget företag eller är distansanställd så har vi ett koncept som är anpassat till dig. 

Välkommen in i gemenskapen!

Om mig

Malin Adeen heter jag och jag har en lång bakgrund inom sälj och marknad från medicinteknikbranschen. Jag har haft arbetsgivare och uppdragsgivare som legat långt från Stockholm och Gustavsberg där jag bor. Därför har jag rest mycket i mitt arbete. Det var under den perioden som jag först kom i kontakt med olika kontorshotell och företagscenter runt om i landet och det var då som tanken väcktes att någon gång driva en liknande verksamhet själv.
 

Samvaro 

För mig har det alltid känts trevligt och praktiskt att ha en arbetsplats att åka till. Att komma till en plats där jag har tillgång till allt som jag behöver oavsett om det handlar om ett mötesrum, en projektor eller bara en kopp kaffe. Ett annat betydelsefullt inslag är de gemensamma aktiviteterna som på ett naturligt och enkelt sätt leder till nya kontakter med andra företagare och bolagsrepresentanter.    


Fokus 

Alla som har en lång erfarenhet av att arbeta hemifrån vet att det inte är någon dans på rosor. Hemmet som arbetsplats innebär många utmaningar, exempelvis så finns det ingen tydlig gräns mellan arbetsliv och privatliv. Resultatet av det kan vara att det blir svårt att fokusera på det som är viktigast här och nu oavsett om det är privata eller yrkesrelaterade aktiviteter. Det kan dessutom bli ensamt i perioder och det går snabbt att tröttna på att vara i hemmet. Därför hoppas jag att du ska hitta din plats här hos oss.