Mötesrum och Konferensrum

Boka mötesrum

Oavsett om du hyr kontorsrum hos oss på Tornhuset Office Center eller inte, är du välkommen att ha dina möten i något av våra mötesrum. Vi har ett mötesrum för 2-4 personer samt ett konferensrum med plats för upp till 12 deltagare. Rummen kan hyras från en timme och uppåt.

För våra hyresgäster

Möten upp till 1 tim per tillfälle ingår i hyran för rummet/arbetsplatsen. Vill man boka rummet för utbildning eller konferenser som sträcker sig över en eller flera dagar så tillkommer en avgift på 900:-/dag exkl. moms.

För dig som inte är hyresgäst 

Givetvis är våra mötesrum öppna även för dig som inte är hyresgäst hos oss. Du behöver kanske boka mötesrum några få gånger per år eller så har du ett behov av effektiva kortare möten flera gånger i månaden. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi ett prisvärt paket efter dina behov. Ring 0708 35 39 24 eller skicka ett mail till info@tornhuset.com så kontaktar vi dig. Du söker efter ledigt rum, datum och tid och bokar direkt i vårt enkla webbaserade bokningssystem.

Förtäring

Du kan även beställa kaffe/te, småkakor, frallor, bullar/wienerbröd, dricka och frukt efter önskemål. Önskar ni även mat serverar vi gärna det alternativt bokas bord på någon av de närliggande trevliga restaurangerna.  

Boka enkelt och effektivt

Du söker efter ledigt rum, datum och tid och bokar direkt i vårt enkla webbaserade bokningssystem. Saknar du inloggningsuppgifter? Kontakta Malin Adeen.  

Boka här

 

Låt mig berätta mer om Tornhuset Office Center

Malin Adeen info@tornhuset.com Telefon: +46 (0)70 497 99 98

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör jag av mig till dig personligen